Izvor: alo sport
22.03.2024 u 14:06
2

VILANDER PROGOVORIO O NOVAKU: Tvrdi da Đoković namerno gubi?

Mats Vilander osvrnuo se na Novaka Đokovića i ono što se trenutno dešava našem asu

Govoreći za Jurosport, sedmostruki Gren slem šampion Vilander objasnio je zašto nije zabrinut zbog Đokovića posle izgubljenog meča u Indijan Velsu.

– Novak Đoković se zapravo ne brine kada izgubi na manjim turnirima. Mislim, voleo bi da osvoji svaki turnir, voleo bi da pobedi u svakom meču, ali mislim da ponekad ovih dana ide na putovanje samo da testira sebe. ‘Koliko dobro je moj trening bio kod kuće?’, ili već gde god da je trenirao – rekao je Vilander.

 

ZENIT BI DA KUPUJE NA „MARAKANI“: Rusi iz Beograda žele da odvedu igrača Zvezde
Nastavio je u istom ritmu.

– I onda dođe na turnir i igra protiv drugih profesionalaca, najboljih igrača na svetu, i shvati pošto pobedi rundu ili dve ili tri, ili koji god rezultat bio, mislim da posmisli, ‘aha, dovoljno sam blizu, ne treba da budem bolji u ovom trenutku. Rolan Garos je za dva meseca i tada treba da budem u najboljoj formi za Rolan Garos, za Vimbldon, a onda da poguram i da se nadam Olimpijskim igrama – objasnio je Vilander.

Ostaje da se vidi da li je Mats pogodio i da li je ovo stvarno istina…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VILANDER PROGOVORIO O NOVAKU: Tvrdi da Đoković namerno gubi?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter