Izvor: Sputnjik
22.03.2024 u 14:32
0

SKANDAL NA ŽREBU: IZVUČENA REPREZENTACIJA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO SA SRBIJOM U GRUPI – izvlačenje ponovljeno

Rukometaši Srbije saznali su rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, posle žreba koji je morao da bude ponovljen jer je Srbija najpre smeštena u grupu sa lažnom državom Kosovo.

Rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraće protiv selekcija Italije, Letonije i Španije.
Srpski rukometaši saznali su protivnike iz drugog puta, zbog sramotnog razloga – činjenice da je EHF priznala postojanje lažne države Kosovo.
Srbija se nalazila u drugom šeširu, izvučeno je da ide u grupu broj šest, a onda je objavljeno da žreb mora da se ponovi jer se u šestoj grupi nalazila i reprezentacija lažne države Kosovo.
Izvlačenje je ponovljeno, a Srbija je završila u četvrtoj grupi gde su već bili Italija i Letonija, a potom im se pridružila i Španija.
Evropsko prvenstvo u rukometu održava se 2026. godine u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, a Srbiju će predvoditi Boris Rojević, novi selektor koji je dugogodišei trener Vojvodine.

U novoj ulozi debitovao je sa dve pobede nad reprezentacijom Poljske u prijateljskim mečevima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter