Izvor: INFORMER
06.10.2023 u 19:17
0

ZAIGRAO PROTIV SVOG IDOLA: Košarkaš Asvela kao klinac išao kod Tea u kamp, juče mu bio rival! (FOTO)

Noam Jakov ispunio dečački san i zaigrao protiv svog idola.

Košarkaši Crvene zvezde silovito su otvorili novu sezonu pošto su u krcatoj Areni nadigrali Asvel sa 94:73. Meč je obeležila šuterska rapsodija čete Duška Ivanovića, ali i susret koji je raspametio košarkašku javnost „Starog kontinenta“.

Naime, u taboru Asvela bio je Noam Jakov, danski košarkaš poreklom iz Izraela. Rival sinoć mu je bio Miloš Teodosić koji je debitovao u Crvenoj zvezdi, a taj duel privukao je mnogo pažnje.

Noam Jakov je pre nekoliko godina bio polaznik košarkaškog kampa koji organizuje Miloš Teodosić. Jučerašnji duel u Beogradu bio mu je debi u Evroligi i to baš protiv srpskog plejmejkera kom se divio kao „klinac“.

„Težak poraz na početku sezone u Evroligi, moramo da izvučemo pouke i nastavimo dalje. Bio je to poseban način da započnem evroligašku karijeru jer mi je idol Miloš Teodosić bio rival“, napisao je Jakov na društvenim mrežama posle ovog meča.

Jakov ima 18 godina i prethodne godine nastupao je u Hapoel Jerusalimu, kod Aleksandra Džikića. On je u Izraelu ostavio sjajan utisak i već kao tinejdžer dobio šansu na evroligaškoj sceni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter