Izvor: HAPPY BSC
19.11.2023 u 12:32
0

ZAJEČAR DOBIO NOVI STADION: Vučić ODUŠEVLJEN kako sve izgleda

Na novom velelepnom sportskom objektu uskoro će igrati i reprezentacija Srbije

Fudbalski stadion „Kraljevica“ u Zaječaru danas je svečano otvoren.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je novoizgrađeni stadion u društvu predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandra Čeferina.

NOVAKOVA INTERESANTNA REAKCIJA: Kada je čuo pitanje novinara UHVATIO SE ZA GLAVU i uz osmeh dao zanimljiv odgovor (VIDEO)

„Stadion izgleda fantastično. Mi ovakve stadione nismo pravili“ – rekao je između ostalog predsednik Vučić.

TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Nakon svečanosti Vučić i Čeferin, zajedno sa ostalim pristunima kreću za Leskovac da uživo gledaju meč Srbije i Bugarske u kvalfiikacijama za Evropsko prvenstvo.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić rekao je prilikom otvaranja da je u pitanju velelepan sportski objekat na kojem će, kako je obećao, uskoro igrati i reprezentacija Srbije.

„Imam veliko zadovoljstvo i čast da prisustvujem otvaranju ovog velelepnog stadiona. Želim da pozdravim predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prvog čoveka Evropske fudbalske unije Aleksandera Čeferina i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kao i sve ostale drage goste. Drago mi je što ste se okupili ovde u ovako velikom broju. Greh bi bio da na ovako velelepnom stadionu ne igraju najveći klubovi sa prostora bivše Jugoslavije“, rekao je Džajić. Što se tiče državnog tima, obećavam da će reprezentacija igrati uskoro na ovom stadionu“, rekao je Džajić na otvaranju stadiona.

Predsednik Srbije je prilikom obraćanja medijima najavio da će Srbija sledeće godine odigrati jednu prijateljsku utakmicu na novootvorenom stadionu „Kraljevica“ u Zaječaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter