Izvor: Kurir.rs
12.01.2024 u 23:10
0

TO JE BIO KLJUČAN DETALJ: Željko Obradović otkrio kako je Partizan napravio veliki preokret

Crno-beli slavili iako su u jednom trenutku imali 24 poena zaostatka

TO NIJE ČUDO! TO JE PARTIZAN! Najluđa pobeda ikada u Evroligi!

Košarkaši Partizana pobedili su Makabi iz Tel Aviva sa 88:79 (11:29, 25:23, 31:15, 21:12) u meču 21. kola Evrolige.

Trener crno-belih Željko Obradović nije krio zadovoljstvo.

– Suprotno od prošle utakmice i malo bolje u odnosu na nju. Ovog puta je drugo poluvreme bilo izvanredno,a prvo loše, dok je prošli put bilo obrnuto. Šta drugo da kažem nego da čestitam mojim igračima i ovim neverovatnim navijačima koji su nam mnogo pomogli. Verovali su u nas čak i kada smo bili na -20. Neverovatna energija koja nam je dala snagu da igramo jako do kraja meča – rekao je Željko Obradović.

Strateg Partizana je otkrio šta je bio ključ pobede.

– Promenili smo odbranu i igrali veoma agresivno, ali smo igrali kako treba i u napadu. To je to. Videćemo da li će nam ova utakmica pomoći da razumemo kako treba da igramo svaki meč – zaključio je Obradović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter