Izvor: kurir.rs
02.01.2024 u 19:00
0

JAK UDARAC ZA CRNO-BELE PRED MEČ! Jedan od najboljih košarkaša ne igra protiv Asvela

Košarkaški klub Partizan večeras od 20 sati i 45 minuta u Štark areni dočekuje Asvel u 18. kolu Evrolige.

Trener Partizana Željko Obradović na večerašnjem susretu neće moći da računa na Zeka Ledeja, koji se žalio na povredu kuka iz meča sa Virtusom, zbog čega je već propustio meč sa Mornarom u Baru.

PARTIZAN ČEKA „FENJERAŠE“: Obradović poziva na maksimalni oprez

Iako su se mnogi nadali da će Ledej zaigrati protiv Asvela, to se neće desiti, što svakako predstavlja žestok udarac za aktuelnog šampiona ABA lige.

„Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli. Pošto su oni tim koji je u svim utakmicama otkako je Poceko došao pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom“, rekao je Obradović pred večerašnji meč.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter