Izvor: Happybsc
11.09.2023 u 02:10
0

JEDAN JEDINI NAJBOLJI: Nestvarni Novak Đoković šampion US Opena slomio se od radosti, SUZE RADOSNICE

Od ponedeljka je ponovo "broj 1" na ATP listi, a u međusobnom skoru vodi protiv Medvedeva 10:5. Ipak, na kraju meča je Novak Đoković doživeo potpuni slom emocija. Rasplakao se, ali su to oni momenti kad su suze OK.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je titulu na US Openu, rekordnu 24. grend slem u karijeri, pošto je briljantnom igrom u finalu savladao Rusa Danila Medvedeva 6:3, 7:6 (7:5), 6:3. Đoković je u 10. finalu u Njujorku došao do četvrte titule i servirao „osvetu“ Medvedevu za poraz pre dve godine, a onda se potpuno slomio.

Đoković je tom pobedom došao do svoje 24. grend slem titule, uvećao je razliku u odnosu na Rafaela Nadala na dva grend slema više, revanširao se Medvedevu za poraz od pre dve godine u finalu u Njujorku i najbitnije – izjednačio je apsolutni grend slem rekord.

NOVAK ĐOKOVIĆ JE KRALJ NJUJORKA: U finalu US opena savladao Danila Medvedva za 24 grendselm titulu! ĐOKOVIĆ-MEDVEDEV (6:3,7:6,6:3)

Taj rekord je držala Margaret Kort u ženskoj konkurenciji, a Đoković je trećim trofejem sa najvećih turnira ove godine samo dodatno pomerio granice realnog u „belom sportu“.

Zbog toga ne treba da čudi njegova reakcija posle više od tri sata i 17 minuta spektakla, kada je bacio reket uvis na teren „Artur Eša“ i onda pao na njegov beton.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter