Izvor: KURIR
16.04.2024 u 20:27
0

„ZMAJEVI“ IMAJU NOVOG SELEKTORA! Poznato ko menja Savu Miloševića na klupi BiH

Savo Milošević nije više selektor Bosne i Hercegovine, a tamošnji savez saopštio je i ime novog - na to mesto dolazi legendarni fudbaler Sergej Barbarez (52).

Nastavlja se – poručio je Sergej Barbarez na Instagramu čime je potvrdio da preuzima kormilo „Zmajeva“.

Barbarez je ikona reprezentacije Bosne i Hercegovine i legendarni kapiten, a u periodu od 1998. do 2006. godine upisao je 47 nastupa i postigao 17 golova.

KAPLJE SA SVIH STRANA – SRBIN NE ZNA ŠTA ĆE S PARAMA: Nestvaran bonus legao na Jokićev račun! Iznos – DA PADNEŠ U NESVEST!

 

Svoju bogatu igračku karijeru počeo je u Veležu, a u Nemačkoj je nastupao za Hanover, Union Berlin, Hansu Rostok, Borusiju Dortmund, HSV i Bajer Leverkuzen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter