Izvor: Kurir
02.02.2024 u 19:07
0

ZVEZDA NIKAD SIGURNIJA: Oglasio se kapiten crveno-belih pred meč sa Barsom!

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, najavio je utakmicu protiv Barselone.

Crveno-beli protiv Katalonaca igraju u Beogradu od 20 časova u okviru 25. kola Evrolige.

-Mi ćemo dati sve od sebe da završimo ‘duplu nedelju’ sa pozitivnim skorom, imamo iza sebe nekoliko dobrih utakmica i dobrih igara, probaćemo uz naše navijače i punu halu da ostvarimo drugu pobedu- rekao je Lazić.

Utakmica protiv Barselone u prvom delu sezone završena je rezultatom 86:81 za tadašnjeg domaćina.

printscreen/Instagram/KK Crvena Zvezda

 

-Jeste rešen u poslednjem minutu, ali smo tokom većeg dela jurili zaostatak, u drugom poluvremenu smo smanjili prednost i ušli u neizvesnu završnicu, koju su oni dobili. Ali dosta toga smo naučili i izvukli iz toga na prethodnim sastancima i sigurno da ćemo spremno izaći i probaćemo da smanjimo greške i prazan hod.

Poručio je i da je ekipa puna samopouzdanja posle pobeda nad Partizanom i Valensijom.

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U ARENI: Crvena zvezda dočekuje Barsu, očekivanja su velika!

-U dobrom smo ritmu, pored pobeda smo odigrali dobro, nastavićemo u tom ritmu i sutra i siguran sam da će to biti dovoljno za pobedu- zaključio je Lazić.

Zvezda u utakmicu sa Barselonom ulazi sa učinkom od 10 pobeda i 14 poraza, dok rival ima 16 trijumfa i osam izgubljenih mečeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter