Izvor: 24 Sedam
02.02.2024 u 19:50
0

ZVEZDA PREDSTAVILA MILIONSKOG UROŠA: Mladi Sremčević jedva čeka da zaigra za crveno-bele!

Mladi napadač se ne plaši izazova koje nosi igranje za srpskog šampiona

Dugo su domaći klubovi „jurili“ Uroša Sremčevića, ali je do njega jedino uspela da stigne Crvena zvezda. Aktuelni šampion je za 17-godišnjeg napadača inkasirala dva miliona evra, a on je danas predstavljen u Ljutice Bogdana.

Tinejdžer je na predstavljanju objasnio zbog čega je odlučio da zaduži dres sa brojem 31, ondosno ima li tu neke simbolike.

-To je broj sa kojim sam počeo da igram seniorski fudbal u ekipu Mladosti iz Lučana i odlučio sam da tako nastavim i u Crvenoj zvezdi

STIGLO POJAČANJE NA "MARAKANU": Crvena Zvezda dobila novog igrača! (FOTO)
crvenazvezdafk

Sremčević je pričao i o „težini“ dresa srpskog šampiona.

-Svakako mi ne predstavlja teret, samo više vetra u leđa da nastavmim da radim i treniram još jače. Utisci su prelepi, od malena sam sanjao da obučem dres Crvene zvezde i to se sada ostvarilo. Daću sve od sebe da se što bolje predstavim.

Kako su Mladost iz Lučana i Crvena zvezda bili na istom mestu na pripremama, tako je i mladi as imao priliku da vidi sa kim će sarađivati.

ZVEZDA NIKAD SIGURNIJA: Oglasio se kapiten crveno-belih pred meč sa Barsom!

-Upoznao sam saigrače na pripremama, tamo sam razgovarao i sa trenerom Milojevičem.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela oceno je da u klubu mnogo očekuju od mladog asa.

-Uroš je imao odličnu polusezonu u kojoj je skrenuo pažnju. Cilj transfer politike Crvene zvezde je dovođenje mladih igrača iz domaćeg šampionata. Zadovoljstvo je kada se takav igrač pojavi i završi kod nas u klubu. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze u Crvenoj zvezdi i da će ostvariti svoje i naše sportske želje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter