Izvor: BSC Happy
20.10.2023 u 22:50
0

Zvezda pala posle neviđenog trilera: Glupostima propustila priliku za veliki preokret

Košarkaši Crvene zvezde du doživeli poraz u četvrtom kolu Evrolige nakon velike drame protiv Virtusa rezultatom 85:79. Zvezda je gubila skoro ceo meč, ali je na kraju imala priliku za preokret kada je nakon gluposti Šabaza Nejpira i Rokasa Giedraitisa propustila priliku da dođe do pobede.

TEŽAK PORAZ I LEKCIJA: Prekasno buđenje i treći uzastopni poraz Zvezde

Ovo je treći poraz u nizu Crvene zvezde uoči derbija u narednom kolu u koji ulazi sa skorom 1:3 kao i Partizan, dok je Virtus u seriji od tri pobede.

Nejpir je bio najefikansiji sa 23 poena, ali je iz igre imao 8/19 (3/10 za tri)uz četiri skoka i pet asistencija, dvocifreni su bili i Mitrović sa 14 i Hanga sa 11. Zvezda je u prvom poluvremenu ostala bez Nedovića zbog pobvrede koji se nije vraćao na teren.

Virtus je brzo i lako stvorio prednost u prvoj četvrtini, Zvezda je tek iz desetog pokušaja pogodila prvu trojku, a napad je bio potpuno raštimovan. Tim Luke Bankija već je u prvoj četvrtini imao i petnaest poena prednosti.

Potom smo do finiša meča gledali „harmoniku“ – Zvezda bi malo smanjila razliku, ali nije uspevala da uhvati potpuni priključak. Sve do same završnice, Teodosić u sedmom pokušaju pogađa prvu trojku, a nedugo zatim Zvezda je imala -4 i napad, samo da bi Nejpir na izvođenju dodao loptu direktno Dobriću u ruke.

Donekle se iskupio trojkom u narednom napadu, ali premalo je vremena ostalo da bi Zvezda napravila preokret.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter