Izvor: kurir
22.03.2024 u 12:12
0

ZVEZDA PROTIV ZENITA PROBA MLADOG NIGERIJCA: Vladan Milojević ima problem! Ko je defanzivac koji će dobiti šansu protiv Rusa?!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 časova igraju prijateljsku utakmicu protiv Zenita na stadionu "Rajko Mitić"

Trener crveno-belih Vladan Milojević ne može da računa na najjači sastav, jer je veliki broj fudbalera van Beograda, zbog obaveza u svojim reprezentacijama. Čak 34 fudbalera Crvene zvezde, iz svih uzrasnih kategorija, odsutni su zbog reprezentativnih obaveza. Od toga 13 iz seniorskog pogona.

Ako je verovati papiru, Vladan Milojević ne može da računa na Omrija Glazera (Izrael), Srđana Mijailovića (Srbija), Nasera Đigu (Burkina Faso), Marka Stamenića (Novi Zeland), In Beom Hvana (Južna Koreja), Gelora Kangu (Gabon), Osmana Bukarija (Gana), Žana Filipa Krasoa (Obala Slonovače), Ognjena Mimovića (Srbija U21), Jovana Šljivića (Srbija U19), Uroša Sremčevića (Srbija U19), Veljka Milosavljevića (Srbija U17) i Andriju Maksimovića (Srbija U17).

Najveći problem šef struke crveno-belih ima u zadnjoj liniji, jer su povređeni štoperi Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Miloš Degenek. Zbog obaveza u reprezentaciji u Beogradu nisu Srđan Mijailović koji može da zatvori tu poziciju i talentovani Veljko Milosavljević. Tako Vladan Milojević na raspolaganju ima samo Uroša Spajića.

Zbog toga, trener Crvene zvezde odlučio je da iz Grafičara pozove Favoura Injekaa Ogbua. Štoper iz Gane ima 19 godina, a za Grafičar je u Prvoj ligi odigrao 17 utakmica i upisao 1.446 minuta. Ovo je sjajna prilika za Injekea Ogbua da se pokaže na velikoj sceni i ako zasluži, da se od leta preseli u prvi tim Crvene zvezde.

 

JOKIĆ VODIO DO POBEDE: Iskupio se za duel sa Minesotom!

 

Pored njega, Vladan Milojević priključio je treninzima i još nekoliko momaka iz omladinske škole i Grafičara, koji bi mogli da debituju protiv Zenita za Crvenu zvezdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter