Izvor: SK
15.03.2024 u 19:07
0

ZVEZDIN PAKLENI RASPORED: Delije ovakav scenario ne bi volele

Kako Crvena zvezda igra u poslednje vreme u Evropi, sigruno i zbog brojnih povreda, nije isključeno da za dve nedelje obori negativni klupski rekord.

Ekipa Janisa Sferopulosa je u četvrtak, u 29. kolu Evrolige, poražena od Makabija u „Štark areni“, iako je u jednom trenutku imala dvocifrenu prednost, i to je bio peti uzastopni neuspeh crveno-belih u najjačem klupskom takmičenju „starog kontinenta.“

Počev od duela sa Barselonom u srpskoj prestonici odigranog 2. februara i zaključno sa duelom sa „Ponos Izraela“, Zvezda u Evroligi nije pobedila 41 dan, a s obrizom na raspored do kraja ligaškog dela takmičenja jasno je da je čeka paklena završnica. Srpski tim je od Barse do Makabija upisao i poraze protiv Žalgirisa, Bajerna i Monaka i izgubio trku za plasman u plej-in.

Beograđani su, dakle, u seriji od pet neuspeha, koliko su poslednji put imali u sezoni 2020/21. ali to nije negativan klupski rekord.

Od kako je Evroliga proširena (sezona 2015/16) Zvezda je više poraza imala samo jednom. U sezoni 2017/18. tim sa Kalemegdana je zabeležio osam neuspeha u nizu i takmičenja završila na 14. poziciji sa učinkom 11-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter