Izvor: ALO
25.02.2024 u 14:46
0

200 RUSKIH PADOBRANACA OSVOJILO AERODROM! Za dva sata potpuno uništavanje

U neospornom činu hrabrosti i strateške veštine, 200 ruskih padobranaca iz 45. i 31. VDV brigade upisali su se u vojnu istoriju osvajanjem Godtomeljskog aerodroma, smeštenog 150 kilometara iza prve linije fronta.

Samo dva sata borbe bila su dovoljna za ruske heroje da efikasno i uspešno unište celu brigadu Ukrajinske vojske koja je branila aerodrom.Istaknuto je da je postignuta pobeda bez značajnih gubitaka i bez jednog mrtvog vojnika u redovima ruskih snaga.

Bitka za Latočkinski kotao: Rusi tokom noći opkolili naselje i uhvatili Ukrajince u klopku

Vojnici Oružanih snaga Ukrajine uhvaćeni u kotlu u Lastočkinu, čišćenje je u toku, Kijev baca specijalce na Bredlijima u kontranapad.

Ruski vojnici sa fronta saopštili su detalje bitke za ovo naselje.

„Zahvaljujući tome što su naši prethodnog dana zauzeli značajan deo Severnog, ruska vojska je u kleštima uspela da zauzme Lastočkino uz istovremene napade sa juga, severa i istoka.

Te noći jurišne grupe su sa svih strana ušle u predgrađe sela. Trenutno se selo čisti od opkoljenih Ukrajinaca.

Neprijatelj pokušava da izvrši kontranapad, bacajući Snage za specijalne operacije na bredlijima – svi kontranapadi su odbijeni, neprijatelj je uništen kako u bliskoj borbi hrabrom pešadijom tako i preciznim artiljerijskim udarima”, prenose ruski telegram kanali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter