Izvor: BSC HAPPY
24.01.2023 u 11:42
0

JOŠ NISU PREĐENE SVE CRVENE LINIJE: Poljanski naglasio da su SAD direktno uključene u sukob u Ukrajini

Slanje većeg broja zapadnog oružja u Ukrajinu neće „drastično promeniti ishod” ruske specijalne vojne operacije, rekao je Poljanski.

Prvi zamenik predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski rekao je u ponedeljak u intervjuu, američkom novinaru, da su NATO i zapadne zemlje suštinski uključene u sukob u Ukrajini, ali da još nisu pređene sve crvene linije.

– Šaljemo sve više signala da su, naravno, neke crvene linije pređene, ali možda većina još nije pređena. Kada se bavite nuklearnom silom kao što je Rusija, morate da izračunate sve mogućnosti ako želite da zaoštrite rat sve dalje i dalje – rekao je Poljanski tokom intervjua, koji je objavljen za Rumble.

RUSKE METODE ZA OTKRIVANJE UKRAJINSKIH VOJNIKA: „Jedinice opremljene dronovima Orlan-10 omogućile su sprečavanje nekoliko napada militanata“

Poljanski je rekao da slanje većeg broja zapadnog oružja u Ukrajinu neće „drastično promeniti ishod” ruske specijalne vojne operacije, ali prelazak crvenih linija povećava rizik od „direktne umešanosti” Zapada u sukob u Ukrajini.

Prema rečima diplomate, Rusija ne želi „direktan rat“ sa severnoatlantskom alijansom, a „NATO govori istu stvar“.

– U stvarnosti se ne isporučuje samo oružje. Postoje specijalisti koji su u Ukrajini da se bave ovim oružjem, jer se mnogim oružjem ne može upravljati bez zapadnih specijalista u blizini – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poljanski je naglasio da su SAD „direktno uključene u planiranje operacije“ ukrajinske vojske, a zemlje NATO-a takođe pružaju „satelitske obaveštajne informacije“.

– NATO se de fakto bori u Ukrajini. Možda vojske NATO-a nisu masovno, ali postoje privatne vojne kompanije, postoje odbornici, ima mnogo plaćenika, koji bivaju ubijani i koji zarobljeni – rekao je diplomata.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter