Izvor: BSC HAPPY
24.01.2023 u 11:13
0

LUKAŠENKO UPOZORAVA: „Prinuđeni smo da reagujemo OŠTRO“

Ukrajina nudi Belorusiji da potpiše pakt o nenapadanju, kaže Lukašenko.

Beloruski lider smatra da su „Poljska i Litvanija u međuvremenu potpuno poludele“.

Ukrajina nudi Belorusiji da potpiše pakt o nenapadanju, dok istovremeno obučava militante koji predstavljaju potencijalnu pretnju beloruskoj nacionalnoj bezbednosti, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko.

LUKAŠENKO SE NE LIBI DA UZVRATI UDARAC: „Propali su pokušaji da „uguše“ Belorusiju i Rusiju!“

– Ne znam zašto je ovo potrebno Ukrajincima. S jedne strane traže od nas da se ni pod kojim uslovima ne borimo protiv Ukrajine, da ne prebacujemo svoje snage tamo. Nude nam da potpišemo pakt o nenapadanju. S druge strane skuvaju ovu eksplozivnu mešavinu i naoružavaju militante, rekao je Lukašenko tokom sastanka o društveno-političkoj situaciji i kriminalu u zemlji.

Lukašenko smatra da su Poljska i Litvanija u međuvremenu potpuno poludele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Šta im treba to? Nemam pojma. Zato moramo da odgovorimo čvrsto, rekao je on.

– Imamo dovoljno problema na našoj teritoriji – i u vazdušnom prostoru i na zemlji, takozvanoj zelenoj granici. Imamo dovoljno problema tamo. Neka nam Bog da da sve to zadržimo, rekao je beloruski predsednik.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter