Izvor: Novosti
08.09.2023 u 20:26
0

AMERIČKI F-22 RAPTOR OBORIO NLO!!! KANADSKI PREMIJER obznanio DETALJE!

U NEOČEKIVANOM preokretu, novi izveštaj sugeriše da objekat za koji se prvobitno verovalo da je kineski balon, oboren od strane borbenog aviona F-22 u februaru iznad teritorije Jukona u severnoj Kanadi, može da pripada kategoriji „neidentifikovanih anomalnih fenomena” ili “UAP”.

UAP je zvanični termin koji se koristi za ono što se češće naziva „neidentifikovani leteći objekti” ili „NLO”. U poslednjih nekoliko meseci, Pentagon i američki zakonodavci su ubrzali svoje istrage o onome što nazivaju „neidentifikovanim anomalnim fenomenima“ ili „UAP“.

Dana 6. septembra, CTV News, sa sedištem u Kanadi, izvestio je da je u februaru kanadski premijer Džustin Trudou primio poverljivi dopis o „neidentifikovanim vazdušnim pojavama (UAP)“.

Na osnovu informacija dobijenih putem zahteva za slobodu informacija, izveštaj je otkrio da je neidentifikovani objekat otkriven i oboren iznad severne kanadske teritorije Jukon 11. februara.

Incident se dogodio ubrzo nakon što je avion F-22 oborio kineski špijunski balon kod obale Južne Karoline 4. februara.

U periodu od 10. do 12. februara, američki borbeni avioni oborili su još tri neidentifikovana objekta, a jedan od njih je i objekat koji se spominje u dopisu „Tajna“ dostavljenom kanadskom premijeru.

Prema informacijama iz „Tajnog“ dopisa, objekat Jukon je označio 23. pojavu takozvanog „UAP“ praćenog nad Severnom Amerikom tokom prvih nekoliko nedelja 2023. godine.

U memorandumu je pojašnjeno da komanda severnoameričke vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) dodeljuje sekvencijalne brojeve objektima koji se otkrivaju godišnje kako bi nadgledali svaki neidentifikovani objekat.

Dalja istraga pokazuje da su mnogi od ovih objekata bezopasni i ne zahtevaju izveštavanje ili angažovanje višeg nivoa. U slučaju Objekta #23, njegova svrha, način pokretanja ili pripadnost bilo kojoj određenoj nacionalnoj državi ostaju nepotvrđeni.

Poslat 14. februara, „Memorandum za premijera“ je označen kao „Tajna“ i određen za „ograničenu distribuciju“, navodi se u izveštaju.

Bio je poslat Trudeauovom savetniku za nacionalnu bezbednost, Džodiju Tomasu, a podržala ga je Dženis Šaret, koja je u to vreme imala uticajnu poziciju službenika Tajnog saveta.

Kancelarija tajnog saveta Kanade, ili PCO, je centralizovana organizacija koja nadgleda javne službe u zemlji. Njegova primarna uloga je da ponudi nestranačku pomoć premijeru i kabinetu u formulisanju političkih odluka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter