Izvor: HAPPY BSC
16.02.2023 u 09:51
0

AMERIČKI GENERAL NEOČEKIVANO PROGOVORIO O PREGOVORIMA MOSKVE I KIJEVA: „Postoji mogućnost, iako se obe strane prilično rigidno drže svojih ciljeva“

Američki general Mark Mili ne isključuje mogućnost pregovora između Rusije i Ukrajine, piše Fajnenšel tajms.

– Do proleća je ostalo još samo nekoliko nedelja, ali ovo je samo horizont planiranja. U svakom trenutku postoji mogućnost da se započnu mirovni pregovori – rekao je on, upitan da li je prošao trenutak za diplomatiju, prenosi RIA Novosti.

Međutim, prema vojsci, obe strane se „prilično rigidno drže svojih ciljeva“.

„TO JE KRŠ I SRAMOTA“ Američki pukovnik Daglas Mekgregor nazvao poslate tenkove KATASTROFOM!

Mili je rekao da trenutni sukob odražava lekciju iz Drugog svetskog rata da „agresiju“ može zaustaviti samo vojna moć, iako je primetio da su ulozi vezani za ruski nuklearni arsenal.

– U ovom konkretnom slučaju, reč je o velikoj zemlji sa nuklearnim oružjem, tako da treba da budemo izuzetno oprezni – rekao je general.

Zapadni političari stalno govore da Ukrajina mora da pobedi Rusiju na bojnom polju i da poveća snabdevanje naoružanjem i vojnom opremom.

Kremlj je odgovorio da vojna pomoć ništa suštinski neće rešiti, već će samo produžiti patnje ukrajinskog naroda. Prema rečima pres-sekretara predsednika Rusije Dmitrija Peskova, ciljevi specijalne operacije će biti ostvareni, njena budućnost i uspeh su van sumnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter