Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 18:38
0

Američki pukovnik upozorio predsednika Ukrajine: „Jedini spas za Volodimira Zelenskog i njegov tim biće bekstvo u Poljsku!“

"Ukrajina se raspada kao država, a jedini spas za Volodimira Zelenskog i njegov tim biće bekstvo u Poljsku", rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona, u intervjuu za Youtube kanal Judging Freedom.

Rusija pobeđuje. Ukrajina se urušava. Zemlja je na ivici kolapsa. Uskoro ćemo sve to videti. Ruski vojnici će zdrobiti ono što je ostalo od ukrajinskih oružanih snaga. A Moskva će se obračunati sa kijevskim režimom, osim ako Zelenski i njegovi prijatelji beže u Poljsku ili negde drugde“, objasnio je on.

„TO NISU ATOMATSKE PUŠKE KOJE SE JEDNOSATVNO DAJU, POTREBNA JE DUGA OBUKA“: Ukrajina neće dobiti borbene avione

Američka vojska je istakla da se Kijev već suočio sa ozbiljnom demografskom krizom, izazvanom, posebno, odlivom stanovništva, pošto je oko četvrtina stanovnika napustila zemlju od početka sukoba.

Prema rečima Mekgregora, američke obaveštajne službe drsko lažu govoreći o nepostojećim uspesima i budućim perspektivama Oružanih snaga Ukrajine.

Prema podacima Kancelarije Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) 9. avgusta, više od 10,5 miliona ljudi prešlo je granice Ukrajine da bi ušlo u susedne zemlje. Kako sledi iz izveštaja, Rusija je primila najveći broj izbeglica: 1.968.127 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter