Izvor: Tanjug
23.09.2022 u 20:00
0

AMERIČKIM HAUBICAMA NA GLASAČKO MESTO Ukrajinska vojska pokušava da sravni sa zemljom glasačko mesto u selu Balki u Zaporoškom regionu!

Proruska vojno-civilna administracija grada Energodar u Ukrajini saopštila je da ukrajinska vojska pokušava da sravni sa zemljom glasačko mesto u selu Balki u Zaporoškom regionu, pošto je ispaljeno šest granata iz haubica hovicer američke proizvodnje.

Od 23. do 27. septembra održavaju se referendumi o priključenju Rusiji u samoproglašenim republikama Donjeck i Lugansk, kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nacionalisti ukrajinskih oružanih snaga pokušavaju da unište glasačko mesto pripremljeno za 27. septembar za stanovnike Balkija“, objavila je vojno-civilna administracija Energodara, preneo je TASS.

Dodaje se da su „ukrajinski nacionalisti verovatno koristili hovicere kalibra 155 milimetara“.

Još se prikupljaju informacije o eventualnim žrtvama ili ranjenima.

Oko 50.000 ljudi okupilo se u Moskvi kako bi dalo podršku referendumima: „Ne ostavljamo svoje!“ (VIDEO)

Timovi za vanredne situacije su na mestu incidenta, a prema saopštenju civilno-vojne administracije i dalje postoji rizik od granatiranja naselja.

Dodaje se da će timovi za hitne službe uskoro proceniti obim štete na civilnoj infrastrukturi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter