Izvor: TANJUG
23.09.2022 u 20:08
0

PREDSEDNIK IRANA RAISI SE OGLASIO: Provladini protesti pokazuju moć Islamske Republike

Provladine demonstracije u Iranu danas pokazuju moć Islamske republike, rekao je predsednik Ebrahim Raisi, nakon višednevnih nemira zbog smrti žene koju je pritvorila policija za moral.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Prisustvo naroda na marševima danas predstavlja moć i čast Islamske republike-rekao je Raisi na televiziji uživo nakon povratka iz Njujorka gde je prisustvovao Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. 

Demonstracije u nekoliko iranskih gradova organizovala je sržava kako bi se suprotstavila antivladinim nemirima.

Britanska agencija je istakla da su provladini demonstranti pozivali na pogubljenje ljudi koji protestuju protiv režima, nakon što je jedna 22-godišnja devojku umrla od posledica mučenja takozvane policije za moral.

Broj mrtvih u sukobima policije i demonstranata na sve nasilnijim protestima širom Irana mogao bi dostići 26, navela je iranska državna televizija.

Video-snimci na društvenim mrežama, pored ostalog, prikazuju demonstrante u Teheranu kako pale policijske automobile i sukobljavaju se sa policajcima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter