Izvor: sputniknews.com
13.05.2022 u 23:11
0

AMERIKA OBUSTAVLJA ISPORUKU NAORUŽANJA UKRAJINI?!

SAD bi mogle da obustave isporuke naoružanja Ukrajini, ukoliko Kongres ne odobri novi paket sredstava za Kijev, saopštio je Pentagon.

„Ako se ne dobije odobrenje Kongresa, to će od 19. maja početi da utiče na mogućnosti neprekidnog snabdevanja. To ne znači da će sve stati 19. ili 20. maja, ali želimo da se osiguramo. Ako ne dobijemo ta ovlašćenja, postoji mogućnost da dođe do perioda kada se ništa neće isporučivati. Želeli bismo da budemo sigurni da ćemo uspeti to da izbegnemo“, rekao je portparol Pentagona Džon Kirbi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AMERIKANCI U SVAKOJ ČORBI MIROĐIJA, A SAD PERU RUKE: Nismo pomogli Ukrajini da ubije ruske generale i potopi „Moskvu“

Kako je dodao, za vojnu pomoć Ukrajini do 19. maja ostalo je još 100 miliona dolara.

Ranije je senator Rend Pol blokirao usvajanje nacrta zakona koji je predviđao pružanje rekordne vojne pomoći Ukrajini u vrednosti od 40 milijardi dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter