Izvor: SD
23.11.2023 u 10:06
0

BAHMUT, AVDIJEVKA, DONJECK I LIMAN OKUPANI UKRAJINSKOM KRVLJU: RUSIMA stigao STARI SAVEZNIK na FRONT – PAMTE GA NAPOLEON I HITLER!

Zelenski je napisao na Telegramu da je teška situacija za ukrajinske trupe kod Limana, Bahmuta, Avdijevke, kao i u Donjecku.

Ukrajinske trupe suočavaju se sa teškim odbrambenim operacijama na istočnim delovima fronta, gde nastupa jaka zimska hladnoća, dok snage na jugu i dalje sprovode ofanzivne akcije, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

Zelenski je napisao na Telegramu da je teška situacija za ukrajinske trupe kod Limana, Bahmuta, Avdijevke, kao i u Donjecku.

Na istoku Ukrajine temperatura je danas minus pet stepeni Celzijusovih uz sneg i led, a očekuje se da će dalji pad temperature još više otežati operacije na bojištu, preneo je Rojters.

Zima je vekovni saveznik Rusa, a ona je bila jedan od ključnih elemenata pobede nad nacistima u drugom svetskom ratu.

Ruske trupe pokrenule su ove jeseni ofanzive na različitim delovima linije fronta na istoku Ukrajine, pokušavajući da napreduju kod grada Avdijevke i na severoistoku između gradova Liman i Kupjansk.

Ruske snage imaju kontrolu nad gotovo petinom teritorije Ukrajine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter