Izvor: Alo.rs
19.01.2024 u 15:33
1

BEBA OSTAVLJENA NA MINUS TRI STEPENA: Čovek slučajno naišao na torbu i ostao šokiran prizorom

Tek rođena beba pronađena je u ostavljenoj torbi u večernjim časovima na raskrsnici dve ulice od strane čoveka koji je šetao pse u istočnom Londonu.

UŽAS! BEBA UMRLA U BRČKOM: Majka optužila Dom zdravlja zbog jedne stvari

Beba je preneta u bolnicu nakon što ju je šetač pasa pronašao u torbi za šoping u istočnom Londonu, saopštila je Metropoliten policija. Kako je saopšteno, policajci pokušavaju da uđu u trag devojčicinoj majci, za koju kažu da će joj biti potrebna hitna medicinska pomoć.

Prema pisanju britanskih medija, beba je nađena na raskrsnicu u Njuhamu, odakle je patrolu pozvao slučajni prolaznik koji je šetao svog psa u četvrtak uveče oko 21:13.

Napolju bilo minus tri

Beba je pronađena umotana u peškir unutar torbe i dobro je i nije povređena, saopštila je policija. Meteorološka služba saopštila je da je temperatura bila čak -3 stepena Celzijusa u Londonu u vreme kada je beba pronađena.

„Razmišljajući brzo, ta osoba je grejala devojčicu sve dok nisu stigli bolničari Londonske hitne pomoći i pregledali je pre nego što su je odveli u bolnicu. Drago mi je što mogu izvestiti da nije povređena ni na koji način i da je bezbedna i dobro je pod brigom bolničkog osoblja.“, saopštio je Sajmon Krik, ispred lokalne policije.

Pozvao majku da se javi policiji i bolnici za pomoć

On je takođe rekao da je zahvalan građanima koji su ostali na licu mesta da razgovaraju sa policajcima i lekarima, dodajući da su svojim postupcima pomogli da se spase život bebe. Dodao je da je policija sada „izuzetno zabrinuta“ za dobrobit bebine majke koja će „proći kroz traumatično iskušenje“ i kojoj će biti potrebna medicinska pomoć nakon porođaja.

Obraćajući se medijima on je uputio poruku i bebinoj majci, navodeći da su obučeni lekari i specijalisti tu za nju i da su spremni da joj pruže neophodnu pomoć i podršku. Pozvao ju je da uđe u najbližu bolnicu ili policijsku stanicu ili na telefon 999.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BEBA OSTAVLJENA NA MINUS TRI STEPENA: Čovek slučajno naišao na torbu i ostao šokiran prizorom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter