Izvor: Sputnjik
11.08.2022 u 15:49
0

BIĆE POTREBAN „MARŠALOV PLAN“ I KOŠTAĆE MILIJARDE DOLARA: Šolc o obnovi Ukrajine

Obnova Ukrajine će biti mnogo šira od „Maršalovog plana“ i koštaće milijarde dolara, dok se zaključenje mira nalazi isključivo u kompetenciji Ukrajinaca, izjavio je nemački kancelar Olaf Šolc na konferenciji za štampu.

„TEŠKO MOGU TO DA ZAMISLIM!“ Šolc o zabrani izdavanja šengenskih viza Rusima

– Samo ukrajinski predsednik, vlada, parlament, ukrajinski narod mogu da kažu: ovo je odluka koju smatramo ispravnom. Na osnovu toga, prinudni mir neće biti uspešan… Ovo je očigledno, sa moje tačke gledišta, I zato postoji velika potreba da nastavimo da finansijski i vojno podržavamo Ukrajinu, isporukama oružja, kao što smo to činili do sada. I istovremeno, moramo da se pozabavimo pitanjem rekonstrukcije – infrastrukture, zgrada, institucija… Ove dramatične ruševine, koštaće milijarde – rekao je Šolc, dodajući da je „to ogroman zadatak koji se vrlo slobodno opisuje kao veliki ’Maršalov plan’“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter