Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 12:02
0

BILČIK ČESTITAO ANI BRNABIĆ: „Radujem se što ćemo zajedno raditi sa srpskim vlastima o napretku na evropskom putu!

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju – Vladimir Bilčik, čestitao je premijerki Ani Brnabić na novom mandatu i poručio da Brisel želi da Srbija izabere Evropu.

Poruka Vladimira Bilčika Srbiji: „Rusija gubi ovaj rat, Evropa će pobediti i želimo da Srbija bude na strani pobednika“

„Čestitke premijerki Ani Brnabić i ministrima na novoj vladi. Radujem se što ćemo zajedno raditi sa srpskim vlastima o napretku na evropskom putu. U ovim ključnim vremenima, želimo da Srbija jasno odabere da je za Evropu“, naveo je Bilčik na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nova vlada premijerke Ana Brnabić izabrana je juče u Skupštini Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter