Izvor: Kurir.rs
26.02.2023 u 15:55
0

BITKA ZA BAHMUT 208. DAN: Ovako izgledaju gradske ulice kad oružje utihne – pustoš i ruševine! (VIDEO)

Iako se ukrajinska vojska nije zvanično predala, njeno povlačenje i uzmicanje iz pojednih gradskih četvrti se nastavlja.

Bitka za Bahmut se nastavlja a jednicama PMG Vagner kako tvrde ruski mediji ostalo je samo 2 kilometra da grad u celosti bude opkoljen, koji se nalazi u poluokruženju.

STEŽE SE OBRUČ OKO BAHMUTA: Presečeni važni putevi za snabdevanje ukrajinske vojske

Iako se ukrajinska vojska nije zvanično predala, njeno povlačenje i uzmicanje iz pojednih gradskih četvrti kad se nastavlja bitka za Bahmut.

Izveštaji sa terena govore da PMCVagner juriša na periferiju Bogdanovke i ka Južnoj Ivanovskoj. Časiv Jar pod granatiranjem.

Inostrani plaćenici koje se bore su se povukli u grad. Sveže mobilisane trupe ukrajinske vojske koje su nedavno prebačene se muče da održe bokove i spreče prodor Vagenorvaca u grad

Ratni dopisnici ruske televizije RIA novosti ušli su u zauzete oblasti Bahmuta ili Artjomska kako ga Rusi zovu i snimili jezivi prizor grada u kome nema nijedne cele zgrade niti kuće.

Prizor grada izgleda stravično kada se vidi snimak, koji načinjen iz drona:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter