Izvor: BSC HAPPY
26.02.2023 u 19:56
0

Bivša američka državna sekretarka poručuje: „Budućnost Ukrajine u NATO je sumnjiva, ali će Kijevu biti potrebni bezbednosni sporazumi!“

Mogućnost budućeg ulaska Ukrajine u NATO je sumnjiva, ali će Kijevu biti potrebni bezbednosni sporazumi, smatra bivša američka državna sekretarka Kondoliza Rajs.

„Neki oblik bezbednosnih aranžmana sa Ukrajinom će biti potreban u budućnosti, verovatno sada vredi početi raditi na tome“, rekla je ona.

Ruski borbeni avioni Su-25 dejstvovali u DNR: „Za zauzimanje Avdejevke, a to je neizbežno, ovo je neophodno!“

Rajsova je naglasila da je sama Severnoatlantska alijansa trenutno zaštićena, dok Ukrajina ostaje „nebranjeni deo teritorije“ i „vakum“ u Evropi.

„Šta god da uradimo, a sumnjam da će to biti peti član (Ugovora o NATO-u – prim. aut.), moramo da se pobrinemo da ovaj vakuum ne postoji u budućnosti“, rekla je ona.

Rajsova je takođe potvrdila da su Ukrajina i NATO, zapravo, već „veoma jaki saveznici“ i da će se to nastaviti i u budućnosti.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter