Izvor: Tanjug
25.08.2022 u 20:27
0

Bivši američki državni sekretar Majk Pompeo posetiće krajem septembra Tajvan!

 Bivši američki državni sekretar Majk Pompeo posetiće krajem septembra Tajvan, drugi put ove godine, objavio je tajvanski „Liberti tajms“.

Prema pisanju lista, Pompeo će učestvovati na Međunarodnom poslovnom forumu 27. septembra, u gradu Kaosjung na jugozapadu ostrva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napominje se da će se na forumu razgovarati o pitanjima kao što su globalni lanci snabdevanja, industrijske inovacije, kao i o mogućnostima za širenje tajvanskog poslovanja, prenosi agencija RIA Novosti.

Pompeo će održati i govor na zajedničkom godišnjem događaju tajvanskih trgovačkih udruženja iz celog sveta, a posetiće i neke kompanije.

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer izjavila je da bi Rusija trebala da demilitarizuje zonu oko nuklearke Zaporožje!

Pompeo je početkom marta bio na Tajvanu četiri dana i sastao se sa najvišim rukovodstvom.

U prethodnih mesec dana, Tajvan su posetili brojni visoki američki zvaničnici, a najveće ime je Nensi Pelosi, predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa SAD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter