Izvor: Kurir.rs/24ur
15.12.2022 u 15:51
0

BORIS DŽONSON PRONAŠAO NOVI – UNOSAN POSAO: Kao govornik zaradio više od milion evra, a ovo niste znali o njemu!

Bivši britanski premijer Boris Džonson zarađivao je ogromne sume kao govornik otkako je napustio vrh vlade. Prema novim podacima o dodatnim zaradama britanskih poslanika, na njegovom računu do sada se sa honorarima za govor nakupilo više od milion funti (oko 1,12 miliona evra).

DŽONSON TRAŽI REŠENJE ZA IZLAZAK IZ ENERGETSKE KRIZE: „Ova zima biće veoma teška bez ruskog gasa, ali bi sledeća mogla biti još teža“

Poslednjih meseci Džonson se, između ostalog, obratio bankarima u Njujorku, osiguravajućim kompanijama u SAD, sastanku koji je organizovao CNN u Portugalu i još jednoj sesiji u Indiji.

Za svoje nastupe primao je isplate u iznosu od 215.000 do 277.000 funti (od oko 249.000 do skoro 322.000 evra), navodi se u ažuriranim informacijama u dokumentu objavljenom na sajtu britanskog parlamenta. Naime, evidentira sve dodatne zarade poslanika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Džonson se oprostio od Dauning strita nakon što je u julu najavio odlazak iz vlade nakon što je niz skandala potkopao njegovu podršku u njegovoj stranci. Mandat je zvanično završio u septembru, ali 58-godišnji političar i dalje zauzima mesto u poslaničkim klupama svoje vladajuće konzervativne stranke.

Nakon što je njegova naslednica Liz Trus bila prinuđena da izuzetno brzo napusti funkciju zbog posledica najavljenih poreskih promena, čak se nagoveštavalo mogućnost njegovog povratka na neko vreme, ali su poslanici stranke na kraju podržali Rišija Sunaka. .

Džonson, koji je i dalje popularan među konzervativcima, ne isključuje mogućnost još jednog pokušaja da osvoji premijersku poziciju. Očekuje se da će se sledeći izbori u Velikoj Britaniji održati 2024.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter