Izvor: Tanjug
20.09.2021 u 14:51
0

Britanska princeza DOBILA DEVOJČICU

Unuka britanske kraljice Elizabete, princeza Beatris porodila se i na svet donela devojčicu, saopštila je danas Bakingemska palata.

„Svi članovi kraljevske porodice su obavešteni i oduševljeni su vestima. Porodica želi da se zahvali svom osoblju u bolnici na divnoj brizi“, navodi se u saopštenju Bakingemske palate, prenosi agencija Rojters.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA VAKCINA: Britanci počeli testiranje mRNA vakcine protiv korone

Beba teška 2,78 kilograma rođena je u subotu u londonskoj bolnici Čelsi i Vestminster.

„Njeno kraljevsko veličanstvo i njeno dete dobro se osećaju, a par se raduje što će svoju ćerku upoznati sa njenim starijim bratom Kristoferom Vulfom“, dodaje se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: POČELA MIROVNA MISIJA 2021: Ruski general objavio početak antiterorističke vežbe

Princeza Beatris, ćerka princa Endrua i vojvotkinje Sare Ferguson, deseta je u redu za britanski presto, a za Edoarda Mapeli Mocija udala se u julu prošle godine.

Beba je 12. praunuče britanske 95-godišnje kraljice Elizabete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter