Izvor: sputniknews.com
28.05.2022 u 15:46
0

BUGARSKA SE OGRAĐUJE OD MEDIJA: Nemamo veze sa isporukama OVOGA Ukrajini!

Ministarstvo odbrane Bugarske je opovrglo pretpostavke medija o tome da je Bugarska mogla da isporuči Ukrajine jurišne avione Su-25, piše list „Sega“ pozivajući se na komentare pres centra Ministarstva odbrane Bugarske.

U američkom listu „Forin polisi“ se 24. maja pojavila informacija o nekoj istočnoevropskoj zemlji koja je avione Su-25 i helikoptere Mi-17 isporučila Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI AMBASADOR U SAD: Nadamo se da će preovladati zdrav razum i da se Vašington neće odlučiti na takvu provokaciju!

Kasnije je poljski portal „Difens 24“ obratio pažnju na to da je Bugarska jedina NATO zemlja koja još uvek ima u svom naoružanju Su-25. Uprkos prvobitnom odbijanju da Ukrajini isporuči oružje, Sofija je verovatno odlučila da ipak preda jurišne avione, nadajući se da će izvući neku korist od Vašingtona, napominje portal.

Bugarska je samo prošle godine dobila osam modernizovani aviona Su-25, koje je remontovala beloruska fabrika, a ukupno ima 14 jurišnih aviona ovog tipa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter