Izvor: Tanjug
21.10.2022 u 08:54
0

Četvoro poginulo u ukrajinskom granatiranju Hersona, svi se pitaju ima li dece među povređenima!

Broj poginulih u ukrajinskom granatiranju prelaza u Hersonskoj oblasti porastao je na četiri, izjavio je danas proruski zvaničnik Kiril Stremousov.

U TOKU EVAKUACIJA CIVILA IZ HERSONA: Oko 15.000 stanovnika preselilo se na levu obalu Dnjepra

„Znam za četiri stradala. Koliko mi je poznato, trenutno među decom nema povređenih“, rekao je Stremousov za „Solovjev lajv“, prenosi TAS S.

Ranije su proruske vlasti saopštile da su dve osobe poginule, a da je 10 ranjeno u granatiranju prelaza preko reke u Hersonu od strane ukrajinskih snaga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema tom saopštenju, trenutno su na licu mesta hitne službe, a ranjeni su prebačeni u hersonsku regionalnu bolnicu.

Saopšteno je da je civilni prelaz koji je pogođen, funkcionisao tokom noći kako bi se što više lokalnog stanovništva poslalo na istočnu obalu Dnjepra.

Regionalni proruski zvaničnici saopštili su ranije da je Ukrajina izvela 12 raketnih udara na civilni prelaz u Hersonu i da je 11 raketa oborila protivvazdušna odbrana, a jedna je pala u rejon Antonovskog mosta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter