Izvor: KURIR
24.03.2024 u 07:15
0

ČUDOM PREŽIVEO MASAKR-„KASNILI SMO NA KONCERT, SA NAŠIH MESTA PUCALI SU NA SVE OKO SEBE“: Od smrti ih delilo 15 MINUTA

Mihail Palkin, iz Arhangelske oblasti je sa svojom suprugom i dve ćerke neverovatnim spletom okolnosti izbegao teroristički napad na moskovski tržni centar Krokus siti hol.

Mihail Palkin, iz Arhangelske oblasti je sa svojom suprugom i dve ćerke neverovatnim spletom okolnosti izbegao teroristički napad na moskovski tržni centar Krokus siti hol.

To je moja omiljena rok grupa, međutim zbog niza neverovatnih pehova kasnili smo 15 minuta na koncert, a kada smo stigli na ulazu u Siti hol nas je dočekao haos i ljudi koji su u panici bežali iz zgrade. Tada smo saznali da se dogodio masakr i shvatili da smo mogli biti žrtve terorista, kaže Mihail i dodaje:

TUŽAN PRIZOR ISPRED KONCERTNE DVORANE U MOSKVI: Građani u tišini pale sveće i ostavljaju sveće (VIDEO)

 

– Pre koncerta smo išli na izložbu “Rusija” u VDNKh, a posle izložbe smo se vratili u hotel i večerali. Spremali smo se potom za koncert, ali na odlasku sam shvatio nisam uzeo sat i narukvicu, pa sam se vratio u sobu po njih. Na izlasku iz sobe kao i što uvek radim pogledao sam se i nasmejao u ogledalu. Onda sam sa ženom i decom krenuo ka metrou, međutim zakasnili smo na voz, a na sledeći smo čekali oko dva minuta. Pri presedanju dogodio se novi peh, pogrešno smo skrenuli i dok smo se ponovo vratili tamo gde treba prošao je još jedan minut, zbog čega smo opet propustili voz, to je bio još minut i po čekanja na drugi. Kada smo konačno stigli do Siti hola saznali smo za teroristički napad, kaže Mihael.

– Kada sam pogledao video snimke iz koncertne dvorane ispostavilo se da su teroristi dok su ubijali sve oko sebe doslovno su stajali na našim mestima za sedenje u sali. Gledali smo vide očevidaca, teroristi su stajali na mestu naših sedišta. Sedeli bismo tamo da smo stigli u pet minuta do osam i sigurno ne bismo bili sada živi”, rekao je Mihail za 29.ru.

“Jako mi je žao poginulih i ranjenih. Porodicama stradalih želim da se u ime blažene uspomene na nevino ubijene osnaže i nastave sa svojim životima. Želim specijalnim službama da brzo pronađu sve umiješane i kazne. Puno sam razgovarao sa očevicima i onima koji su videli teroriste, ne daj bože da smo bili na njihovom mestu – kaže na kraju Mihael.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter