Izvor: tanjug
17.12.2022 u 14:17
0

DIPLOMATSKI IZVOR U MOSKVI SAOPŠTIO: Bilo kakav dijalog između Rusije i NATO sada ne dolazi u obzir

Dijalog između Rusije i NATO-a ne dolazi u obzir usred trenutnih dešavanja, rekao je danas diplomatski izvor u Moskvi za TASS.

– Bilo kakav dijalog sa NATO-om kao organizacijom sada ne dolazi u obzir, s obzirom na trenutna dešavanja – naveo je izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Diplomatski izvor je istakao da će Moskva, kada se predstavnici NATO-a kao organizacije pojave na svetskim međunarodnim skupovima, zahtevati da oni ne budu tamo prisutni, navodeći da se izuzetak može napraviti samo za određene platforme, kao što je Forum za bezbednosnu saradnju OEBS-a.

PESKOV VEOMA OPREZNO RAZMATRA SVAKU MOGUĆU SOLUCIJU: „Pre odgovora Rusija mora da se informiše o novim sankcijama…“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter