Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 08:28
0

DIREKTOR CIA IZREKAO ZASTRAŠUJUĆE STVARI O PUTINU! Rekao je sve što Amerika znao predsedniku Rusije, bio je SUROV

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin mnogo uložio u drugu fazu rata u Ukrajini i ocenio da Putin veruje da je intenziviranje vojnog sukoba najbolji put ka napredovanju.

Berns je upozorio da upravo takav način razmišljanja čini drugu fazu ofanzive najmanje pođednako rizičnom, a možda i rizičnijom, od prve faze sukoba, prenosi Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao i da, tokom druge faze, ne bi trebalo potceniti rizik od eskalacije rata u nuklearni sukob iako, kako je naveo, američka obaveštajna zajednica „ne vidi u ovom trenutku praktične dokaze da Rusija planira raspoređivanje taktičkog nuklearnog oružja“.

PUTIN ĆE BACITI NUKLEARNU BOMBU NA UKRAJINU! Ova vest potresla je SVET, a evo šta na nju kaže KREMLJ

Direktor CIA je na događaju koji je organizovao Fajnenšal tajms u Vašingtonu rekao da Putinovo „stanje uma“ trenutno takvo da on ne veruje da može sebi da priušti da izgubi u ratu, preneo je Rojters.

„Verujem da je sada ubeđen da će mu intenziviranje omogućiti da napreduje“, naveo je Berns.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter