Izvor: Alo
08.03.2024 u 22:13
0

DO KRAJA GODINE RUSKA VOJSKA ĆE MARŠIRATI ULICAMA BERLINA! Nemački novinar upozorio da je počela VELIKA RUSKA INVAZIJA

Nemački novinar je naglasio i da su Oružane snage Ruske Federacije već oslobodile Avdejevku i nastavile da se kreću dalje, dok sa druge strane ukrajinske trupe strahuju da će ruska vojska u potpunosti probiti liniju fronta

Ruska vojska ostvarila je nekoliko prodora na različitim delovima fronta, dok se Oružane snage Ukrajine suočavaju sa nedostatkom ljudstva i municije, izjavio je novinar Ibrahim Naber tokom svoje reportaže za nemački „Velt“.

„Postoji strah da će tokom leta, što znači za par meseci, doći do prekretnice – disproporcija u broju artiljerijskih granata i vojnika, kojih Rusija ima mnogo više, a rezultiraće time da će ruska vojska imati mogućnost da napravi još veći prodor“, rekao je Naber.

Nemački novinar je naglasio i da su Oružane snage Ruske Federacije već oslobodile Avdejevku i nastavile da se kreću dalje, dok sa druge strane ukrajinske trupe strahuju da će ruska vojska u potpunosti probiti liniju fronta.

RUSI ĆE SVAKOG ČASA UZETI ODESU I HARKOV, MORAMO IH UNIŠTITI ZA SVA VREMENA MAKRON objavio RAT RUSIJI, pozvao na intervenciju NATO

Podsećanja radi, nakon oslobođenja Avdejevke 17. februara, jedinice ruske vojske na ovom delu bojišta napredovale su još 10 kilometara u dubinu teritorije pod ukrajinskom kontrolom, oslobodivši tom prilikom nekoliko sela. Trenutno se vode borbe u Berdičiju i Tonenskom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter