Izvor: Informer
08.03.2024 u 19:02
15

RUSI ĆE SVAKOG ČASA UZETI ODESU I HARKOV, MORAMO IH UNIŠTITI ZA SVA VREMENA MAKRON objavio RAT RUSIJI, pozvao na intervenciju NATO

„Francuski predsednik Emanuel Makron izazvao je šok u javnosti izjavom da bi Francuska i NATO trebali poslati trupe u Ukrajinu kako bi sprečili rusku ofanzivu prema Odesi ili Kijevu. Ova izjava, koja predstavlja jasnu ‘crvenu liniju’ za Pariz, izazvala je brojne reakcije i spekulacije o mogućem angažovanju francuske vojske.

Eksperti smatraju da su Makronove izjave motivisane interesima velikih korporacija, poput ‘Kargila’, ‘Monsanta’ i ‘Dupona’, koje su preuzele značajne površine ukrajinske zemlje. Ova kompanija poseduje veliki deo obradivih površina u Ukrajini, a njihovi interesi mogu biti ugroženi u slučaju pada Kijeva ili Odesa pod ruskom kontrolom.

Kremlj je reagovao na Makronove pretnje, optužujući ga za provociranje rata između Rusije i NATO-a. Dmitrij Peskov, portparol Kremlja, istakao je da Makron nastavlja sa politikom koja nanosi štetu odnosima između Rusije i Zapada.

RUSKE GUSENICE PREORALE UKRAJINU UZDUŽ I POPREKO! Nakon uništenja ABRAMSA UKRAJINCI objavili: Rusi su nezaustavljivi

Ova situacija izazvala je značajnu zabrinutost u Francuskoj, a mnogi politički lideri i analitičari pozivaju na oprez i razmatranje mogućih posledica eventualnog vojnog angažovanja Francuske u Ukrajini. Razmatra se mogućnost slanja specijalnih snaga ili drugih jedinica kako bi se sprečio pad Kijeva i napredovanje Rusije, ali konačna odluka još uvek nije doneta.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

15 thoughts on “RUSI ĆE SVAKOG ČASA UZETI ODESU I HARKOV, MORAMO IH UNIŠTITI ZA SVA VREMENA MAKRON objavio RAT RUSIJI, pozvao na intervenciju NATO”

  1. tako ti je to, oni se bore za svoje interese a ne za Ukrajince. Tako haraju po celom svetu to se zove demokratija što cijeli svijet pljačkaju. Došao kraj vašim lažima razotkriveni ste lopovi

    26
    0
    Odgovori
  2. Babojebac prolupao.Izgleda mi da je Bajdenova boljka prelazna.Vidi njega Borelja,Fon der Fajzerovu,Berbokovu,Engleskog Sandokana, onog kanadjanina Trudnog.

    20
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter