Izvor: RT
08.03.2024 u 16:59
0

RUSKE GUSENICE PREORALE UKRAJINU UZDUŽ I POPREKO! Nakon uništenja ABRAMSA UKRAJINCI objavili: Rusi su nezaustavljivi

„Bivši američki obaveštajni analitičar, Scott Ritter, izjavio je za Sputnik da su ukrajinske snage suočene sa kolapsom i nisu u mogućnosti da zaustave Rusiju, čak ni uz korišćenje zapadne tehnologije. Ova izjava dolazi u kontekstu nedavnog uništavanja tenkova Abrams koje je Amerika predala Kijevu tokom Specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini.

Prema Ritterovim rečima, ukrajinske snage trenutno se nalaze u stanju dezorganizacije, opadanja i kolapsa, što znači da ne mogu efikasno iskoristiti dostupno oružje. On ističe da se sve postojeće oružje koristi u okvirima panike i nepovoljnih okolnosti. U takvim uslovima, Ritter tvrdi da nema efikasnih mera koje bi zaustavile rusku vojnu ofanzivu.“

ZBOGOM AMERIKO, NE ŽELE TE NI AMERIKANCI: Separatistički pokreti sve jači, prva na redu za otcepljenje je ALJASKA, a onda slede Teksas, Kalifornija i Njujork!

Ruske Oružane snage u zoni SVO uništile su desetine nemačkih tenkova „leopard“, a takođe je uništeno nekoliko britanskih „čelendžera“ i francuskih tenkova AMH-10RS.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da su ruske jedinice na avdejevskom pravcu uništile još jedan američki tenk „abrams“. Prema podacima resora, ovo je već treći „abrams“, uništen u zoni SVO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter