Izvor: agencije
08.03.2024 u 16:49
1

HAOS U RUSIJI IMA MRTVIH I RANJENIH: Ukrajina napala selo u Belgorodskoj oblasti

Ukrajinska vojska upotrebila je danas tri bespilotne letelice kamikaze za napad na selo u ruskom pograničnom regionu Belgorod, pri čemu su dve osobe poginule, a jedna je ranjena, saopštio je guverner Vjačeslav Gladkov.

„Ukrajinske snage napale su selo Roždestvenska u okrugu Grejvoron sa tri bespilotne letelice kamikaze. Dve osobe su poginule, a treća je teško ranjena u eksploziji“, napisao je on na svom Telegram kanalu, preneo je TASS.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je na putu i čim bude moguće, povređeni će biti prebačen u medicinsku ustanovu. Gladkov je rekao da su u napadu dronom oštećeni bager i manipulator.

HOROR U GAZI: Amerikanci bacali pakete humanitarne pomoći pa ubili najmanje petoro Palestinaca (VIDEO)

On je ranije na svom Telegram kanalu napisao da je protivvazdušna odbrana od jutros oborila pet dronova u Belgorodskoj oblasti: dva u blizini sela Varvarovka, još dva u blizini Belomestnog i Boldirevke i jedan u okrugu Krasnaja Jaruga.

Ukrajinske bespilotne letelice napale su i selo Maslova Pristan u gradskom okrugu Šebekino, pri čemu je razbijen krov na jednoj farmi. U tim incidentima nije bilo žrtava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS U RUSIJI IMA MRTVIH I RANJENIH: Ukrajina napala selo u Belgorodskoj oblasti”

  1. nadam se da ce rusija poceti bez pardona da osvoji celu Ukrajinu sa metodom vise nas nista ne sprecava. Inace ovo polako vise ne mora jel ce zrtve izgleda biti vece sa polako nego ovom drugom nacinu. A ovo nato vezba je za baba roga varijantu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter