Izvor: Tanjug
29.05.2020 u 07:30
0

DOBRE VESTI IZ VAŠINGTONA: Od danas postepeno ukida restriktivne mere

Glavni grad SAD Vašington od danas će početi sa postepenim ukidanjem restriktivnih mera uvedenih zbog epidemije korona virusa, iako gradonačelnica Mjurijel Brauser upozorava da će to najverovatnije rezultovati povećim brojem zaraženih.

Restoranima će biti dozvoljeno da primaju goste u baštama, frizerski saloni i berbernice će moći da rade u ograničenom kapacitetu, a prodavnice široke potoršnje moći će da vrše isporuku robe.

Saloni za manikir i pedikir, teretane i javna igrališta ostaće zatvoreni, a biće zabranjeno i okupljanje više od 10 ljudi, preneli su mediji.

Parkovi za pse, teniski tereni i tereni za golf će biti ponovo otvoreni, ali će javni bazeni ostati zatvoreni.

Sportovi koji zahtevaju blizak kontakt, uključujući ragbi, fudbal i košarku i dalje će biti zabranjeni.

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

I dalje na snazi ostaje preporuka da se što više radi od kuće.

Brauserova je rekla juče da će hitno zdravstveno stanje, koje je proglasila u martu ostati na snazi.

– Virus je još uvek prisutan u našem gradu i našoj zemlji –  navela je Brauserova i dodala da će bez vakcine ili leka biti novih infekcija.

Vašington je i dalje zabrinjavajuće područje, u tom gradu je registrovano više od 8.400 slučajeva korona virusa, dok je 445 stanovnika preminulo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter