Izvor: Afera
27.08.2023 u 14:47
4

DOŠLI DA „NAUČE RUSE LEKCIJU“ SADA LEŽE U PRAŠINI: UKRAJINSKA ELITNA JURIŠNA 82. BRIGADA nestala sa LICA ZEMLJE! (VIDEO)

Elitni vojni sastav koji je trebalo da „Ruse nauči lekciji“ trpi ogromne gubitke

Jedna od najvećih uzdanica Oružanih snaga Ukrajine, 82. vazdušno-jurišna brigada, prema rečima bivšeg analitičara CIA Larija Džonsona, nalazi se pred kolapsom.

Džonson je za Jutjub kanal „Dajalog vorks“ naveo da brigada trpi ogromne gubitke i da je pred uništenjem iako je u borbu uvedena tek nedavno, uz tvrdnje da je neverovatno jaka i da će Ruse naučiti lekciji.

„SMEJE NAM SE NA OBALI MORA UZ ČAŠU VISKIJA“: POZNATI RUSKI NOVINAR otkrio gde je PRIGOŽIN! – „SVE JE INSCENIRAO KAO I UVEK“ (VIDEO)

Prema rečima stručnjaka, ukrajinske trupe ne samo da nisu uspele da probiju rusku liniju odbrane, već su na liniji fronta izgubile i tenkove NATO-a i borbena vozila pešadije.

Moskva je uz pomoć artiljerije i avijacije zadala porazne udarce Oružanim snagama Ukrajine, objasnio je on.


Zbog ogromnih gubitaka kontraofanziva je dospela u ćorsokak, poručio je Džonson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “DOŠLI DA „NAUČE RUSE LEKCIJU“ SADA LEŽE U PRAŠINI: UKRAJINSKA ELITNA JURIŠNA 82. BRIGADA nestala sa LICA ZEMLJE! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter