Izvor: Kurir.rs
23.10.2023 u 11:30
0

HOROR SNIMAK IZRAELSKE VOJSKE: Tvrde da su hamasovci namerno ostavili u polju DEČJI RANAC S EKSPLOZIVOM (VIDEO)

Pripadnici jedinice za specijalne operacije Jahalom Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) nastavljaju da prikupljaju eksplozive i oružje koje su Hamasovi teroristi koristili u masakru 7. oktobra.

„ZNAM DA SRPSKA VLADA ČINI SVE DA SE ON PRONAĐE“: Oglasila se majka mladića kog je kidnapovao Hamas

Ovo je objavljeno na zvaničnom nalogu IDF na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Tekst prati video snimak za koji IDF tvrdi da prikazuje pronalazak eksploziva u dečijem rancu ostavljenom tokom napada hamasovaca.

– Vojnici su dečiju školsku torbu koja je ležela u polju. U torbi je bila skrivena eksplozivna naprava koja se aktivira na daljinu, teška sedam kilograma. Hamas je namerno odabrao da postavi ovo u dečiji ranac nadajući se da će neki civil, čije su namere dobre, podići sa zemlje – piše u postu IDF.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter