Izvor: tanjug
27.01.2021 u 15:35
0

ENGLEZI PRETE RUSIMA: Zaplenićemo svu imovinu Rusije na ostrvu!

Velika Britanija će zamrznuti svu rusku državnu imovinu ukoliko bude imala dokaze o pretnji životima ili imovini britanskim državljanima ili osobama sa dozvolom boravka u toj zemlji, saopštio je Forin ofis.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: U Srbiji registrovano 1.839 zaraženih, preminulo još 20 pacijenata

SRBIJA U VRHU PO BROJU VAKCINISANIH Drugi u Evropi, sedmi u svetu (GRAFIKA)

ALARM! Hitno evakuisano postrojenje Astra Zeneka

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Svi će biti revakcinisani tri nedelje nakon vakcinacije

London će takođe razmotriti sve dalje moguće sankcije pojedincima iz Rusije, a koji se dovode u vezi sa stavljenjem u pritvor Alekseja Navaljnog, prenosi Rojters.

Ministarka Vendi Morton je pred parlamentom izjavila da će biti zamrznuta sva ruska imovina ukoliko vlasti budu pronašle dokaze da su Rusi pretili britanskim državljanima ili osobama sa dozvolom boravka u ovoj zemlji.

SAZNAJTE I OVO

NOVA TEORIJA Evo šta su najnovije prognoze Bil Gejtsa

„TAMO DALEKO“ U AUSTRALIJI! Navijači pevali za Đokovića (VIDEO)

DAČIĆ NA HAPPY TV: U toku globalni rat za vakcinu, Srbija u dobroj poziciji

Tukao ujaka metalnom šipkom i daskom za meso: Prijedorčanin optužen za TEŠKO NASILJE u porodici

UMRO NA LICU MESTA, FUDBALER IZBODEN PRAVO U SRCE: Tu nije kraj strašnim vestima

Mortonova je takođe istakla da će eventualne nove sankcije biti konstantno razmatrane, kao i da u ovom trenutku nije prikladno komentarisati dalje poteze jer bi to moglo da umanji njihov uticaj.

Ona je dodala da je Velika Britanija i dalje zabrinuta zbog uticaja koji će gasovod Severni tok 2 imati na evropsku energetsku bezbednost, posebno na Ukrajinu, ukazujući da je t problem Nemačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter