Izvor: Tanjug
19.07.2022 u 22:07
0

ERDOGAN: Kurdska milicija uz stranu podršku preduzima korake da podeli Siriju!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da kurdska milicija Jedinice narodne odbrane (YPG) uz stranu podršku preduzima korake da podeli Siriju i ukazao da bi sirijskom narodu koristilo da se oslobodi YPG.

Govoreći u Teheranu na trilateralnom sastanku posvećenom Siriji, sa liderima Rusije i Irana, Erdogan je izjavio da vidi da Rusija i Iran razumeju zabrinutost Turske za bezbednost, poručivši da reči nisu dovoljne, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IRANSKI VERSKI LIDER: „NATO bi pokrenuo rat protiv Rusije, uzevši kao izgovor Krim, da nije bio zaustavljen u Ukrajini“

Predsednik Turske je rekao da će se borba Turske protiv pripadnika različitih milicija i YPG, koju smatra terorističkom organizacijom, nastaviti uprkos protivljenju Rusije i Irana, i bez obzira ko ih podržava.

Ankara je od 2016. godine sprovela četiri vojne operacije u severnoj Siriji i zauzela stotine kvadratnih kilometara sirijske teritorije uglavnom ciljajući YPG, navodi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter