Izvor: Informer
20.12.2023 u 13:42
1

EVROPA JE U OPASNOSTI! Borelj izdao DRAMATIČNO UPOZORENJE

Evropska unija može biti nepovratno oštećena ako Rusija pobedi u Ukrajini, a tragedija u Pojasu Gaze će se nastaviti, izjavio je šef diplomatije Evropske unije Žozep Borelj.

On je dodao da je Evropa u opasnosti.

– Ako dozvolimo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da pobedi u Ukrajini i ako dozvolimo da se trenutna tragedija u Gazi nastavi, evropski projekat može biti nepovratno oštećen. Hajde da zasučemo rukave da bismo to izbegli  napisao je on na društvenoj mreži „Iks“.

Ranije je Borelj izjavio da je Evropska unija poput biljojeda u svetu predatora i politike sile, koja je zbog sukoba u Ukrajini bila prinuđena da se probudi nakon što je bila uspavana po pitanju odbrane.

Takođe, pre toga, šef evropske diplomatije Evropu je uporedio sa „rajskom baštom“, dok ostatak sveta smatra „džunglom“.

To je direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin prokomentarisao rečima:„hteo bih da otvorim oči šefu evropske diplomatije: fizički i duhovno zdravom čoveku je, zapravo, neprijatno, a povremeno i čak zastrašujuće da dođe u Evropu –toliko se raznih izopačenosti tamo iznedrilo“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EVROPA JE U OPASNOSTI! Borelj izdao DRAMATIČNO UPOZORENJE”

  1. Ovaj Borelj na prvi pogled izgleda normalno,ali ako je danas sreda možda će sutra biti četvrtak ,logika paragencijama je odlika nekih evroparlamentaraca,a fašistički pogled na višu, t.je nižu rasu im nije stran.Nznaju oni šta je dostojanstvo,ljudskost ,istina, pravednost….a njihove vrednosti nek nose u njihovu eu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter