Izvor: TANJUG
17.09.2022 u 12:03
0

GENERALNI SEKRETAR UN NAJAVIO: Razgovaraću u Njujorku sa Lavrovom

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš rekao je danas da planira da se sledeće nedelje na marginama zasedanja Generalne skupštine UN sastane sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovom i razgovara, između ostalog, o izvozu ruske hrane i đubriva na svetska tržišta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-U sredu sam imao razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Smatram da ćemo razgovarati sa Lavrovom o istim pitanjima koja smo pokrenuli u vezi sa sporazumom o žitu, izvozom ruske hrane i đubriva, koje smatramo apsolutno neophodnim sredstvom za rešavanje krize na globalnom tržištu đubriva- rekao je Gutereš. 

Prema njegovim rečima, UN vredno rade na stvaranju uslova da se uklone sve prepreke koje i dalje koče izvoz ove robe.

-Naravno, razgovaraćemo i o drugim aspektima u vezi sa ukrajinskim sukobom, razgovaraćemo o klimi i međunarodnoj agendi uopšte- dodao je generalni sekretar UN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter