Izvor: Happy BSC
06.03.2024 u 18:02
0

HITNO SE OGLASILI RUSI NAKON NAPADA U ODESI: Pojavili se navodi da je GAĐAN Zelenski

Ruske trupe izvele su raketni napad visoke preciznosti na hangar u Odesi gde su se pripremali bespilotni čamci Oružanih snaga

Ruske trupe izvele su raketni napad visoke preciznosti na hangar u Odesi gde su se pripremali bespilotni čamci Oružanih snaga Ukrajine, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane. Ovo saopštenje dolazi nakon pisanja grčkih medija da je gađana kolona ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i grčke delegacije na čelu sa premijerom Kirjakosom Micotakisom koji su boravili u Odesi.

Ruske trupe izvele su raketni napad visoke preciznosti na hangar u Odesi gde su se pripremali bespilotni čamci Oružanih snaga Ukrajine, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane .

– Oružane snage Rusije su danas u 11.40 po moskovskom vremenu izvele raketni udar visoke preciznosti na hangar u industrijskoj lučkoj oblasti Odese, gde su se vršile pripreme za borbenu upotrebu bespilotnih čamaca Oružanih snaga Ukrajine – saopštilo je odeljenje.

Precizira se da je cilj postignut i objekat pogođen.

Ranije u sredu ukrajinski TV kanal „Public” je izvestio o eksploziji u Odesi usred upozorenja o vazdušnom napadu.

Istovremeno, medij „Strana.ua“ je pisao da je u tom trenutku tamo mogao biti predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski, pošto su „očevici videli njegovu kolonu“.

Ovu informaciju indirektno su potvrdili i grčki mediji. Portal Nevsit.gr preneo je da grčki premijer Kirijakos Micotakis planira da poseti Odesu i tamo se sastane sa šefom kijevskog režima, čija je kolona, prema pisanju grčkog medija Prototema, neposredno pre toga bila podvrgnuta raketnom napadu.

Kasnije je „Kanal 7. Odesa Njuz“ objavio fragmente brifinga predsednika Ukrajine i premijera Grčke, tokom kojeg je Zelenski izjavio da je ne samo čuo, već i video napad u Odesi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter