Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 11:06
0

HOROR SCENA LEDI KRV U ŽILAMA: Dečak (5) pronađen u kesi za smeće

Član porodice potvrdio da je osumnjičeni redovno čuvao mališana tokom tri godine.

Protiv muškarca (29), koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao petogodišnjeg dečaka u Parizu, a potom ga brutalno pretukao, davio i ostavio ga da umre, podignuta je optužnica za ubistvo u pokušaju.

Član porodice dečaka, koji se nalazi u bolnici u teškom stanju, potvrdio je da je osumnjičeni bio bebisiter i da je redovno čuvao mališana poslednje tri godine.

STRAVIČAN POŽAR U ČILEU: Poginulo 14 ljudi, među njima osmoro dece

Dečak je pronađen u petak, zamotan u kesu, na ulici između dva automobila. Mališan je pronađen oko 19 časova, nakon što je osumnjičeni ušetao u policijsku stanicu kako bi prijavio da je ubio dete.

Policija ga je odmah uhapsila, a dok je saslušavan, na svom telefonu je pokazao fotografiju dečaka i objasnio gde je bacio telo. Istovremeno, policiju su pozvali prolaznici koji su rekli da su pronašli dete u kesi za đubre koje jedva diše.

Detetu su konstatovane teške telesne povrede po telu i vratu, a sumnja se i da je dečak bio seksualno zlostavljan. Kako su preneli francuski mediji, osumnjičeni je detetu zavio glavu u kesu za đubre.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu osumnjičeni se branio ćutanjem i nije otkrio zašto je zlostavljao i pokušao da ubije dečaka.

Inače, protiv osumnjičenog je ranije podignuta prijava zbog seksualnog napada na maloletno lice. On se sumnjiči da je zlostavljao dete u junu prošle godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter