Izvor: Tanjug
17.10.2022 u 20:17
0

ILON MASK UPOZORIO NA OPASNOST: Ako se Rusija suoči sa potpunim porazom od NATO, ona će upotrebiti nuklearno oružje!

Američli milijarder Ilon Mask izjavio je danas da Rusija gleda na Krim kao SAD na Havaje ili Perl Harbur.

– Sviđalo se to nekome ili ne, Rusija apsolutno vidi Krim kao svoj ključni deo. Krim je takođe od ključnog značaja za nacionalnu bezbednost za Rusiju, jer je to njihova južna mornarička baza. Gubitak Krima je za njih kao da SAD izgube Havaje i Perl Harbor – napisao je Ilon Mask u objavi na društvenoj mreži Tviter.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mask je podelio i svoj pogled na potencijalnu upotrebu nuklearnog oružja, upozoravajući na opasnost od nuklearnog rata.

– Ako se Rusija suoči sa uništenjem vojske i potpunim porazom od NATO, ona će upotrebiti nuklearno oružje, a onda će NATO odgovoriti nuklearnim oružjem i civilizacija je gotova – naveo je Mask u objavi.

PUTIN HITNO REAGOVAO POSLE PADA AVIONA SU-34: Naložio da se pruži sva neophodna pomoć povređenima u nesreći!

Mask je u objavi na Tviteru početkom meseca pozvao Ukrajinu da ostane neutralna i da formalno ustupi Krim Rusiji, te predložio održavanje referenduma pod nadzorom Ujedinjenih nacija o tome da li okupirane ukrajinske teritorije treba da se pridruže Rusiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter